Aigner Optical – Marturii

Ne place sa primim comentarii de la clientii nostri!

Cititi  doar câteva dintre marturiile de la clientii nostri multumiti.  Doriti sa împartasiti experienta dvs. cu Aigner Optical? Trimite-ti un e-mail cu comentariile dvs la  contact  @ aigner-optical.ro sau completati formularul pe pe pagina de contact .

Toate marturiile au fost trimise voluntar la Aigner Optical. Noi nu am promis clientilor nici o reducere de pret sau alte favoruri pentru a primi in schimb comentarii pozitive.  Acestia sunt doar clienti multumiti care au dorit faca un schimb de experienta pozitiva.

  • Am avut o experienta minunata la magazinul dvs. De la intrarea in magazin, cand am fost primita cu caldura, apoi controlul ochilor si in final alegerea lentilor si a ramelor care s-a facut foarte usor, datorita informatiilor si sugestiilor primite.Cand am fost sa-mi ridic ochelarii, din nou am fost tratata cu respect, desi ere ora de inchidere a magazinului si acei oameni au lucrat toata ziua.Eu pot sa recomand magazinul dvs, tuturor celor care cauta ochelari de vedere.Va rog sa va pastrati acest fel minunat de a fi si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.

                                   Alina G. Baia Mare

  • Am fost sa-mi iau ochelari de la Aigner Optical si trebuie sa spun ca personalul a fost minunat.De la alegerea lentilor potrivite, la informarea mea ce va insemna prima mea experienta cu lentile bifocale. Am fost si in alta parte, dar aici am fost cel mai multumit de serviciile si de ochelarii primiti.

Claudiu P.

  •  Fiica mea a avut nevoie de ochelari chiar azi si doamna de a Aigner Optical ne-a ajutat foarte mult sa facem alegerea potrivita a ochelarilor si de asemenea a fost foarte prietenoasa.Multumesc mult inca odata.

                              Angela P. Baia Mare

  • Multumesc Aigner Optical, imi plac ochelarii mei

                       Sergiu M. Baia Mare