Aigner Optical a fost fondat de in urma cu 10 ani de Attila Keray, care a pornit pe acest drum cu dorinta de a oferi servicii excelente clientilor, ochelari de calitate, eleganti,la moda si la preturi accesibile, astfel incat, ochelarii sa devina un accesoriu perfect pentru persoana care-i poarta.

Aiger Optical Sediu

Aigner Optical sediu Baia Mare Bd Bucuresti 15/62

 


Cabinetul este situat in Baia Mare ,pe bulevardul Bucuresti nr. 15/62 si sta la dispozitia clientilor sai cu o gama variata si completa de servicii si produse ce tin de oftalmologie: consultatii, optica medicala, ochelari de vedere si de soare, rame,accesorii, lentile de contact, etc.
Aigenr Optical are o echipa experimentata de profesionisti calificati si prietenosi cu clientii, gata sa va ajute si sa va consilieze pentru a lua cea mai buna decizie, referitor la alegerea ochelarilor potriviti, intretinerea lor si ingrijirea ochilor.
Multi dintre clientii noi au venit la Aigner Optical la recomandarea clientilor nostri existenti, multumiti de serviciile si produsele oferite de firma noastra.

  De ce Aigner Optical ?

Avem traditie, experienta, personal profesionist, echipamente moderne.

Testul de vedere se poate face rapid si usor, fara a fi nevoie sa asteptati si este absolut GRATUIT!
În preocuparea noastra de-a ne imbunatati serviciile oferite, acordam o atentie deosebita tuturor aspectelor necesare, incepand cu sfaturi despre ingrijirea ochilor, continuand cu examenul oftamalogic, alegerea rameor si lentilelor cele mai potrivite si terminand cu sfaturi despre intretinerea ochelarilor.
De asemenea, persoanele care se decid sa poarte lentile de contact, vor primi instructiuni privind punerea si purtarea lentilelor, precum si consultanta de specialitate referitoare la lentile si la intretinerea lor.

Reparatiile minore se vor face gratuit si de asemenea serviciile de personalizare a ochelarilor achizitionati.

Scopul nostru este de-a oferi servicii excelente, profesionale si etice legate de toate aspectele de ingrijirea ochilor bineinteles cele legate de ochelari.

Daca sunteti în cautare de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact sau orice alte accesorii optice, Aigner Optical este totdeauna la indemana pentru a va oferi asistenta de specialitate si consiliere cu privire la toate nevoile dvs. de ochelari.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.