De ce lentilele progresive?

Daca sunteti o persoana matura, matur nu trebuie sa insemne persoana batrana, deci daca sunteti o persoana care aveti in jur de 40-45 ani sau mai mult si aveti probleme cu lectura, munca la calculator sau privitul la televizor, atunci lentilele progresive ar putea fi solutia.
Ochelarii cu lentile progresive va scapa de purtatul mai multor ochelari sau ochelari cu lentile bi sau -trifocale,  care nu au intotdeanuna cel mai frumos aspect.
In plus ochelarii cu lentile progresive va ofera un aspect mai tineresc, se pot monta in rame de ochelari mai subtiri si cu un aspect mult mai elegant decat ramele si ochelari cu lentile bifocale.

Lentilele progresive sunt acele lentile care permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape). Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand  un aspect estetic  foarte placut si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

Lentile progresive

Lentilele progresive, numite uneori si lentile trifocale fara linie de demarcatie,” elimina liniile vizibile ale lentilelor bifocale si trifocale si ascunde faptul ca aveti nevoie de ochelari de citit .

Cu lentilele  progresive, nimeni nu trebuie sa stie daca porti ochelari doar pentru moda – sau pentru ca “bratele tale sunt prea scurte” pentru a vedea a citi de aproape .
Avantajele lentilelor progresive fata  de  lentile bifocale si trifocale

LentileleProgresive si campurile vizuale

În plus fata de avantajele estetice, lentilele multifocale progresive pot oferi o corectie mai naturala a prezbiopiei, fata de lentilele  bifocale sau trifocale din  ochelarii pe  baza de prescriptie medicala .

Prezbiopia reprezinta diminuarea puterii de acomodare a ochiului o data cu inaintarea in varsta, mai ales la distingerea obiectelor de aproape. Pe masura apropierii de varsta medie, cristalinul (lentila ochiului) se subtiaza si isi pierde din elasticitate.

Acomodarea vizuala reprezinta capacitatea cristalinului de a-si modifica convexitatea si grosimea pentru a permite focalizarea obiectelor aflate la diferite distante. Pierderea acestei proprietati duce la diminuarea vederii, deoarece obiectele nu mai sunt focalizate bine.

Aceste probleme incep sa fie remarcate in jurul varstei de 40-45 de ani, cand pentru a citi dintr-o carte sau dintr-un ziar, acestea trebuie indepartate de ochi pentru a vedea mai bine.

  • În loc de a avea doar doua sau trei distane focale , cum ar fi  la  lentilele  bifocale sau trifocale , lentile progresive sunt adevarate “lentile multifocale”, care ofera o progresie fara salturi pentru toate distantele de vizionare.

Cu lentile progresive, poti sa te uiti în sus pentru a vedea clar în întreaga camera si în departare. De asemenea, poti sa te uiti mai departe pentru a vedea computerul în zona intermediara si sa lasi privirea in jos pentru a citi si a face munca mai confortablila.

LEntile progresive in orice ocazie

  • Lentile progresive elimina o problema enervanta cauzate de lentile bifocale si trifocale cunoscuta sub numele de “salt de imagine.”

Cu lentile bifocale si trifocale conventionale, imaginile par “a sari” cand ochii trec peste limita definita brusc între vederea la distanta s la apropiere. Cu lentile progresive, trecerea de la o zona de vedere la alta , se face lin fara salturi si fara linii de demarcatii intre vederea la distanta, intermediar si aproape.

Vizitati magazinul Aiger Optical si vom gasi cea mai buna solutie pentru nevoile dvs.

Popularitatea lentilelor  progresive a explodat în ultimii ani, ceea ce face ca aceste lentile sa fie cel mai des  cumparate pentru corectarea prezbiopie. Astazi exista mai multe modele de lentile progresive pentru a se potrivi aproape orice nevoie.

Puteti beneficia acum de oferta speciala de la Aigner Optical,  comandati o pereche de lentile progresive si  primiti  a doua pereche gratis.

Comandati acum o pereche de lentile progresive si scapati de gramada de ochelari.

[CSSBUTTON target=”http://www.aigner-optical.ro/promotii/” color=”ff0000″ float=”left”]Vezi aici promotia[/CSSBUTTON]